angst

Angst og Bæven


I foråret 2022 optrådte Svend-Erik Engh og Stork Majgaardmed korte anekdoter på Kunst Smedjen i Roskilde. Vores optræden kom i stand efter at være blevet teamet op af Hanne Eble.
For os, Svend-Erik og Stork var det et magisk møde med os selv og forskellige udgaver af angst og forløsning.
Vores udgangspunkt for vores fortællinger den dag, var det personlige møde med angst. Både individuelt og sammen.

Alt sammen iblandet folkeeventyr og myter om samme. Vores personlige oplevelse af den halve time, iblandet publikums reaktion og efterfølgende feedback, gjorde at vi ønskede at arbejde videre med en udvidet optræden, der tog udgangspunkt i vores eget oplæg den dag. 


Vores mål med forestillingen er at formidle historier om den menneskelige angst, på mange af angstens differencerede niveauer. Sammen med løse og indirekte refleksioner over samme emne. Hele showet har form af anekdote fortælling.
Vores show er IKKE tænkt eller formet som en løftet pegefinger! … Vores show tager IKKE udgangspunkt i en præken! … Ej heller er den tænkt som direkte terapi! …. Den er dog tænkt som en ærlig blottelse af personlige angst og udfordringer. Hvor vi som historie fortællere smider de mentale bukser, fjerner de indre usynlige murer og fremlægger vores egne oplevelser og erfaringer på området og i historie/anekdote form. Forhåbentlig giver vi derved dig som publikum mulighed for atspejle dig selvi vores oplevelser og historier … Hvis du vil og ønsker ... Men forhåbentlig på grundlag af din egen fri vilje ogselvrefleksion.

Og hvis ikke vi rammer dig der, så mener vi, at du vil kunne gå hjem med en god historie eller to i baglommen.

Get in Touch


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.